Львів, Миколайчука, 9

Що визначає успіх лазерної корекції зору: технології чи людина?

Перші технології лазерної корекції зору виникли у 1950-х роках, з тих пір лазерні технології та власне сама процедура зазнали значних змін. Завдяки постійному розвитку лазерної хірургії покращилися і результати операцій. Тому постає питання: чи справді лазерні технології мають визначальний вплив на результати корекції зору?

Звичайно є лазери, які за даними численних досліджень, схильні до часткової гіперкорекції або недокорекції. Однак, саме тут справжній вибір роблять професіонали - деякі варіації в лазерній техніці розуміють, вимірюють і компенсують кваліфіковані рефракційні хірурги. Важливо відзначити, що саме хірург, а не лазер, визначає успіх операції.Звичайно є лазери, які за даними численних досліджень, схильні до часткової гіперкорекції або недокорекції. Однак, саме тут справжній вибір роблять професіонали - деякі варіації в лазерній техніці розуміють, вимірюють і компенсують кваліфіковані рефракційні хірурги. Важливо відзначити, що саме хірург, а не лазер, визначає успіх операції. 
Професіональний досвід, знання та постійне самовдосконалення рефракційних хірургів «ЛАЗЕР Плюс» забезпечують насправді найкращі результати діагностики та лікування. Наші хірурги працюють з командою відданих оптометристів, лікарів-консультантів, анестезіологів, медсестер та працівників реєстратури, для того, щоби задовольнити очікування та побажання кожного пацієнта.

MEL-80
У своїй роботі рефракційні хірурги мережі «ЛАЗЕР Плюс» використовують найкращі технології лазерної хірургії – ексимерний лазер MEL 80 та систему топографії рогівки CRS-Master від компанії Zeiss.

CRS-Master
Ще до проведення операції у мережі «ЛАЗЕР Плюс» Вам проведуть ретельне офтальмологічне обстеження, для того, аби переконатися, що Вам можна зробити лазерну корекцію зору. Окрім цього, Ви отримаєте усі необхідні консультації та самі пересвідчитеся, що кожна кініка мережі має величезний досвід та найкращі сучасні технології, для того, аби Ваше лікування пройшло успішним, а результати були стабільними. Усі лікарі клініки «ЛАЗЕР Плюс» дадуть вичерпні відповіді на запитання про Ваш зір, перебіг та результати обстеження чи власне про операцію. Не думайте, що «витрачаєте» наш час на запитання: якщо це важливо для вас, тоді це важливо і для кожного працівника клініки.

Дізнайтеся більше про перваги лазерної корекції зору у мережі "ЛАЗЕР Плюс" у Донецьку, Львові та Маріуполі.