Львів, Миколайчука, 9

Як правильно вибрати клініку?

Ви вирішили позбутися проблем з зором – видалити катаракту, зробити лазерну корекцію, позбутися проблем пов’язаних з глаукомою тощо? Обирайте клініку, звертаючи увагу на наступні фактори.

Ви вирішили позбутися проблем з зором – видалити катаракту, зробити лазерну корекцію, позбутися проблем пов’язаних з глаукомою тощо? Обирайте клініку, звертаючи увагу на наступні фактори.

Технології - запитайте у працівників клініки, яке обладнання використовують для проведення операції. У більшості обладнання схожі методи роботи, однак, новітні розробки зазвичай мають корисні додаткові функції, які позитивно впливають на перебіг операції.

Досвід - навіть найкращі технології без вправного хірурга не забезпечать хороших результатів. Обирайте лікаря з досвідом, який забезпечить успішне виконання операції навіть у найскладніших випадках.

Діагностика та підготовка до операції - працівники клініки мають провести ретельну діагностику, проконсультувати вас щодо результатів майбутньої операції, надати усі необхідні матеріали для того, щоби Ви заздалегідь ознайомилися з тим, що буде відбуватися у операційний день та після нього.

Післяопераційний догляд - Вас повинні оглянути відразу після операції, і принаймні 1 раз протягом наступного тижня. Запитайте чи клініка має цілодобову телефонну лінію на випадок надзвичайних ситуацій. Клініка має забезпечити вам післяопераційний догляд доки ви повністю не одужаєте.

Ціна - нехай ціна не буде вирішальним фактором у виборі клініки. Ваші очі – найцінніший скарб, приймайте рішення на основі репутації хірурга, а не вартості операції.

Рекомендації - поговоріть зі своїми друзями, співробітниками тощо – можливо хтось має особисті враження від візиту клініки. Якщо ви не можете знайти особу, яка б могла вам допомогти, пошукайте інформацію в Інтернеті. Ви знайдете те, що допоможе вам прийняти рішення.

Зателефонуйте в клініку «ЛАЗЕР Плюс» - дізнайтеся про наші переваги!