Львів, Миколайчука, 9

Хочеш помолодшати? Зніми окуляри!

Погана новина для тих, чиє життя залежить від окулярів - нещодавні дослідження показують, що люди, які користуються окулярами, виглядають у середньому на 3 роки старшими. Якщо ж Вам більше 45 років – Ваші окуляри здатні додати Вам ще 5!

Дослідження, проведене London Vision Clinic, засноване на даних опитування 4000 осіб, які були розділені на 2 групи. Дослідники показали першій групі 10 фотографій людей в окулярах та попросили вгадати вік та описати особисті якості людини на знімку. Друга група отримала те саме завдання, але люди на фотографіях не мали окулярів.

Людей без окулярів описували як впевнених у собі, у той час як ті самі люди у окулярах у 5 разів рідше отримували подібні епітети. Окрім того, описуючи людей в окулярах, досліджувані часто вживали слова «фізично слабкий», «зарозумілий» та «зухвалий».

Розпочніть нове життя без окулярів та контактних лінз вже сьогодні!

З багатолітньої світової практики клінік лазерної корекції зору відомо, що сором'язливі, внутрішньо затиснуті дівчата та парубки, що деколи навіть не звертають уваги на свій зовнішній вигляд, буквально перетворювалися після того, як знов отримали 100% зір. Змінювалося відношення до самого себе, ба чи не вперше люди в дзеркалі бачили власне себе, а не оправи від окулярів чи червоні від напруження очі! Зникли зморшки, змінився стиль і зачіска, перестала нестерпно боліти голова. Що й казати, подібні зміни не проходять непомітно для оточуючих - після корекції усі навколо відчувають вашу внутрішню впевненість та привабливість.

Корекція зору стане Вашим новим народженням, адже Ви щодня будете бачити життя у всіх деталях - назви вулиць, номери будинків, маршрутних таксі, обличчя коханих, посмішки людей на вулиці, яскраві барви світу навколо – Ви стенете частиною величезної кількості людей, які щодня, щогодини і щохвилини насолоджуються життям! Ви дозволите собі плавати та пірнати, підніматися на вершині гір, побачите нічні зорі та яскраві світанки! Дозвольте собі ясний упевнений погляд і чудове самопочуття, завітайте в найближчу клініку лазерної корекції зору і відчуйте чудо перетворення.

Нехай саме для вас хороший зір стане новим етапом в житті, початком нових відносин та приємних знайомств!