Львів, Миколайчука, 9

Окуляри, лінзи.. Що далі?

День починається з безумного гасання по квартирі. «Присягаюся, я залишив їх на тумбочці. Вони у ванній кімнаті? Ні. На кухні? Ні.» Через 20 хвилин ви повертаєтеся до того місця, де починали, і знаходите їх прямо там, де вони були весь цей час - на тумбочці.

Щось подібне відбувається цілий день -  після того, як ви нарешті знайшли їх, ви бігцем в душ, поспішно голитеся чи накладаєте макіяж, збираєте сумку, аж раптом зупиняєтеся і думаєте: «Хвилинку! Ну де ж я залишив їх цього разу?!»

Через кілька років ви починаєте думати - можливо, час дати шанс контактним лінзам? Вам не подобається ідея носити в оці шматок пластику, але хіба щось може бути гіршим за окуляри, так?
Минає зовсім мало часу і ви розумієте, що змінили шило на мило. І замість того, щоб щоранку брати участь у імпровізованому пошуку скарбів, перш ніж почати свій день вам потрібно пройти точну медичну процедуру.
Принаймні окуляри (коли їх реально було знайти) можна було легко і просто одягти чи зняти. Тепер, коли ви прокидаєтесь, треба бути обережним - один неправильний рух і ця прозора лінза буде втрачена назавжди. Через деякий час звикаєш до цієї рутини, але більше з ненависті до окулярів, ніж з любові до контактних лінз.
Шкода, що це почуття спокою триває недовго, і незабаром починаєш розуміти, що контактні лінзи – це лише тимчасове вирішення проблеми. Пилюка, вітер, ночівля у друзів, алкоголь, подразнення, інфекції, сухість - якщо ви носили контакти протягом тривалого часу, без вагань зможете додати до цього списку ще з десяток пунктів.
Більшість людей перш ніж серйозно подумати про лазерну корекцію змінюють окуляри на контактні лінзи, а потім знову повертаються окулярів. Вичерпавши дешеві, зручні варіанти та відчувши їх короткострокові та довгострокові недоліки, вони починають думати: «А що ж насправді мені втрачати?»
Відповідь - НІЧОГО. Фактично, ви не тільки знизите ризик інфікування, покращите гостроту свого зору, якість свого життя, розширите свої перспективи роботи та можливості у активних видах спорту, але і навіть заощадите гроші у перспективі.
Справжня втрата - це час, який більшість людей потребує для усвідомлення цієї думки.

Не витрачайте свій час – дізнайтеся більше про лазерну корекцію зору у МЦ «ЛАЗЕР Плюс»! Зателефонуйте або залиште своє повідомлення на сайті.